‘Carl Hoefkens gaat meteen ferm uitpakken bij Standard en Rode Duivel halen’

‘Carl Hoefkens gaat meteen ferm uitpakken bij Standard en Rode Duivel halen’
Woensdag 28 juni 2023 - 12:45   I   door Redactie

In de Pro League zijn er momenteel heel wat Duivels actief, al zijn de meesten wel op de terugweg in hun carrière. Bij Standard hebben ze maar één speler rondlopen die zich Rode Duivel mag noemen: Arnaud Bodart.

Daar zou er binnenkort eentje kunnen bijkomen, want Zinho Vanheusden komt weer op de markt. De nog steeds maar 23-jarige centrale verdediger ligt momenteel onder contract bij Inter en werd afgelopen seizoen uitgeleend aan het Nederlandse AZ.

Daar kon hij - mede door enkele blessures - nooit echt doorbreken. Deze zomer zal er opnieuw een uitleenbeurt volgen. Volgens Het Laatste Nieuws wil Inter - waar Vanheusden nog drie jaar onder contract ligt - meedenken aan een manier om hem terug op niveau te krijgen.

Er wordt gedacht aan een huurperiode van één seizoen mét aankoopoptie. Standard ligt naar verluidt in polepositie om de jonge verdediger aan te trekken. Zowel de club als Vanheusden zelf zien een comeback in Luik - waar de Duivel met één cap publiekslieveling is - helemaal zitten. Wordt vervolgd…

Poll: Zal Standard play-off 1 halen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Standard  I  Inter

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024