Anderlecht legt onverwachte vervanger Yari Verschaeren vast: “Het is een eer!”

Anderlecht legt onverwachte vervanger Yari Verschaeren vast: “Het is een eer!”
Woensdag 28 juni 2023 - 11:00   I   door Redactie

Paars-wit is naast KV Kortrijk de enige eersteklasser die nog geen inkomende transfers heeft afgerond. De fans wachten dan ook ongeduldig op de eerste zomeraanwinst.

In de tussentijd houdt het bestuur zich natuurlijk ook bezig met de spelers die wél al in Brussel rondlopen. De achttienjarige Luca Monticelli is er daar één van. Over exact twee dagen zou de aanvaller zijn huidige contract aflopen, maar volgens L’Avenir is hij met paars-wit tot een akkoord gekomen.

Het zag er lang naar uit dat Monticelli andere oorden zou opzoeken, maar nu is er naar verluidt dus tóch witte rook. Hij was onlangs nog goed voor twee doelpunten in een oefenmatch en liet daarna van zich horen bij MauveTV: “Het is een eer om mijn debuut te maken voor de eerste ploeg.”

“Hopelijk kan ik op deze manier verder werken. Ik hoop uiteraard in de toekomst mijn debuut te maken in de competitie”, aldus de tiener, die ingezet kan worden als vervanger voor de geblesseerde Verschaeren. “Ik speel graag als nummer 10, als aanvallende middenvelder. Dat is de positie die ik het liefst bekleed.”

Poll: Zal Monticelli volgend seizoen doorbreken bij de A-ploeg?

TAGS  I  Anderlecht

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024