Eindelijk duidelijkheid over comeback Eden Hazard in JPL: “Alle Hazards samen”

Eindelijk duidelijkheid over comeback Eden Hazard in JPL: “Alle Hazards samen”
Woensdag 28 juni 2023 - 08:30   I   door Redactie

Sinds zijn afscheid bij Real Madrid is het koffiedik kijken over waar de toekomst van Eden Hazard ligt. De voormalige Rode Duivel moet een aantal belangrijke knopen doorhakken.

De eerste beslissing die hij moet nemen, is of hij wel verder wil gaan al voetballer. Hij denkt er namelijk over na om zijn schoenen definitief aan de haak te hangen. Mocht hij kiezen om dat niet te doen, dan moet hij natuurlijk een nieuwe club zoeken.

Eén van de ploegen die naar voren geschoven werd, was de ploeg van Kylian, zijn jongste broer: RWDM. Bij RTBF reageerde de jongste Hazard op de geruchten: “Als Thierry Dailly (voormalig preses van RWDM) was gebleven, hadden we misschien iets gehad omdat we erover hadden gepraat.”

“Maar Thierry is er niet meer. Nu hij weg is, zie ik het nut er niet van in om erover na te blijven denken om mijn broers hierheen te halen”, aldus Kylian. “Alle Hazards overwogen samen dit project met Thierry. Nu hij er niet meer is, heeft het geen zin meer”, sluit hij een hereniging bij RWDM uit.

Poll: Zal Eden Hazard zijn schoenen aan de haak hangen?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  RWDM

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024