Moordend: Ronny Deila moet al meteen zware keuze maken bij Club Brugge

Moordend: Ronny Deila moet al meteen zware keuze maken bij Club Brugge
Dinsdag 27 juni 2023 - 08:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge is het uitkijken naar wat de spelerskern ervan terecht zal brengen. En natuurlijk ook de nieuwe trainer.

Want Ronny Deila is aangetrokken om van het rampzalige blauw-zwart in de competitie opnieuw een succesverhaal te maken. En daarvoor zal vooral één positie belangrijk zijn: die van de spits(en). Daar mankeerde het vorig seizoen vooral.

De concurrentie in de aanval is ronduit moordend. Want de Noorse trainer beschikt over maar liefst vijf namen om die positie in de aanval in te vullen. Allereerst is er Roman Yaremchuk: vorig jaar door de mand gevallen, maar nog altijd potentieel genoeg.

Ferran Jutgla bewees vooral in de eerste helft van het seizoen zijn waarde en met Victor Barbera heeft hij er nu ook een landgenoot als concurrent bijgekregen. Daarnaast is er ook de jonge Romeo Vermant, maar vooral miljoenenaanwinst Igor Thiago.

Tevreden

Vijf namen voor één positie, want het lijkt logisch dat Deila met één diepe spits en twee flankaanvallers zal blijven spelen. Aan de Noor om nu ontzettend harde knopen door te hakken en de spelers tevreden te houden.

Poll: Denk je dat Deila de juiste keuzes zal maken?

TAGS  I  Club Brugge

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024