AA Gent krijgt boost op transfermarkt en maakt Belgische rivalen nu stikjaloers

AA Gent krijgt boost op transfermarkt en maakt Belgische rivalen nu stikjaloers
Maandag 26 juni 2023 - 22:00   I   door Redactie

Net als de andere Belgische topclubs wil ook AA Gent er volgend seizoen meteen staan. Ze hebben zich dan ook al stevig geroerd op de transfermarkt.

Dat deden ze ook vorig seizoen, toen ze in de zomer onder meer Hugo Cuypers en in de winter Gift Orban wisten vast te leggen. Die transfers waren een schot in de roos en dat bevestigt transfergoeroe Fabrizio Romano nu ook nog eens. 

Volgens Romano was Orban de allerbeste transfer van afgelopen seizoen, gevolgd door Cuypers. Op drie vinden we Victor Boniface van Union en de top vijf wordt vervolledigd door Toby Alderweireld van Antwerp en Ferran Jutgla van Club Brugge.

Dat het net Romano is die deze lijst heeft gemaakt, zorgt toch voor een boost voor AA Gent. Romano heeft op Twitter namelijk meer dan zestien miljoen volgers en is zo de bekendste transferspecialist ter wereld. Door hem op één en twee geplaatst worden betekent dus wel iets!

Poll: Wie was de beste transfer van vorig seizoen in de Pro League?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024