Arthur Vermeeren én Jean Butez richting exit bij Antwerp: “Worden vervangen”

Arthur Vermeeren én Jean Butez richting exit bij Antwerp: “Worden vervangen”
Zaterdag 24 juni 2023 - 08:00   I   door Redactie

Iedere medaille heeft een keerzijde. Door afgelopen seizoen zulke puike prestaties neer te zetten, zijn er een aantal Antwerp-sterkhouders die in de belangstelling staan bij clubs over heel Europa.

Eén van hen is Jean Butez, die terechtkan bij het Burnley van Vincent Kompany. Bij La Dernière Heure liet Antwerp-CEO Sven Jacques zich uit over de doelman: “Ik ben bang dat we een paar spelers zullen verliezen.”

Een paar, dus niet alleen Butez: “Vooral voor Jean Butez en Arthur Vermeeren is er interesse. Soms heeft het geen zin om jongens tegen hun zin aan boord te houden. Als ze vertrekken, worden ze vervangen."

Voor Butez mag Antwerp volgens Transfermarkt minstens acht miljoen euro vragen, al zou het niet verbazen mochten ze uiteindelijk meer dan tien miljoen op hun rekening zien verschijnen. Voor Vermeeren ligt het wat moeilijker.

Vermeeren

De 18-jarige middenvelder brak afgelopen seizoen helemaal door, maar lijkt een extra seizoen bij de Great OId nog goed te kunnen gebruiken. Er wordt al gesproken over een zomertransfer, mét de optie om hem meteen voor één jaar te huren. Zijn waarde wordt rond zeventien miljoen euro geschat. Wordt vervolgd…

Poll: Zullen Butez én Vermeeren Antwerp deze zomer verlaten?

TAGS  I  Antwerp

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024