'Union gaat verrassende sensatie-coach halen als opvolger voor Geraerts'

'Union gaat verrassende sensatie-coach halen als opvolger voor Geraerts'
Donderdag 22 juni 2023 - 16:00   I   door Redactie

Sinds woensdag bekend werd dat Union en Karel Geraerts niet langer met elkaar doorgaan wordt er gespeculeerd over zijn opvolger. En die zit er ook aan te komen.

Want volgens Het Nieuwsblad zouden de Brusselaars hun oog laten vallen hebben op Alexander Blessin: "Union is op zoek naar een trainer die niet bang is om met minder klinkende namen te werken en in staat is die spelers ook beter te maken. Blessin, een adept van de Red Bull-school, past in dat profiel."

De Duitser is nog altijd een naam als een klok in de Jupiler Pro League, want een paar jaar geleden maakte hij grote indruk door geweldige resultaten te halen met KV Oostende. Daarbij werd vooral zijn pressingvoetbal geprezen en werd hij ook verkozen tot Trainer van het Jaar.

In die mate dat hij zelfs in beeld was bij Club Brugge. Maar dat ging niet door. In januari 2022 werd hij plots weggekocht werd door het Italiaanse Genoa. Met de bedoeling om hen van degradatie in de Serie A te behoeden, maar daar slaagde Blessin niet in. In december werd hij er vervolgens ontslagen.

Poll: Zou je Blessin een goede trainer vinden voor Union?

TAGS  I  Genoa  I  KV Oostende  I  Standard  I  Union

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024