‘Thorgan Hazard kan bij déze topclub JPL-comeback maken: Volgt Eden ook?’

‘Thorgan Hazard kan bij déze topclub JPL-comeback maken: Volgt Eden ook?’
Woensdag 21 juni 2023 - 17:45   I   door Redactie

Het is momenteel nog lang niet duidelijk waar de toekomst van de broertjes Hazard ligt. Thorgan werd door Borussia Dortmund op de transferlijst geplaatst, terwijl Eden zijn contract bij Real Madrid in onderling overleg liet ontbinden.

Thorgan speelde sinds afgelopen winter voor PSV, maar keerde na een relatief teleurstellende uitleenbeurt - onder meer door enkele blessures - deze zomer terug naar Dortmund. Daar mag hij dus weer beschikken en Sacha Tavolieri meldt dat er een Belgische topclub contact heeft opgenomen met zijn entourage.

De Waalse journalist meent te weten dat Antwerp Thorgan aan wil trekken. Door de onzekerheid over de toekomst van Eden, is het logisch dat er meteen een link wordt gelegd met Thorgan zijn oudere broer. De ex-Real-speler zou openstaan voor een avontuur in de Pro League, maar enkel als hij met zijn broer kan samenspelen.

Eén klein detail: het gaat voor Eden niet om Thorgan - met wie hij al vaak tussen de lijnen stond - maar vooral om Kylian. De RWDM-sterkhouder lijkt niet meteen van plan om te vertrekken uit Brussel, maar als Antwerp hem een mooi financieel aanbod doet zal hij allicht toch te overhalen zijn. Zal Antwerp proberen om de broers Hazard te herenigen?

Poll: Moeten Overmars en co. proberen om de broers Hazard te herenigen?

TAGS  I  Antwerp  I  Borussia Dortmund  I  Real Madrid  I  RWDM  I  Rode Duivels

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024