‘Frank Vercauteren stelt veto en dwingt Thibaut Courtois bij Duivels op knieën’

‘Frank Vercauteren stelt veto en dwingt Thibaut Courtois bij Duivels op knieën’
Woensdag 21 juni 2023 - 08:30   I   door Redactie

De wedstrijd van dinsdag is niet het onderwerp dat de fans van de Duivels het meeste bezighoudt. Thibaut Courtois dropte afgelopen weekend namelijk een bom door niet op te komen dagen en de match tegen Estland links te laten liggen.

Er wordt gevreesd dat Courtois zijn laatste match als Duivel gespeeld heeft, maar dat willen de KBVB en technisch directeur Frank Vercauteren duidelijk niet. Het Nieuwsblad meldt dat de Belgische voetbalbond ver wil gaan om 'de beste doelman ter wereld' aan boord te houden.

“Eén van de denksporen van Vercauteren en co. is om met enkele topmensen van de bond naar Madrid te vliegen en naar Courtois te luisteren”, klinkt het in de krant. Toch zal de doelman zelf een extra inspanning moeten leveren, want Vercauteren en co. gaan hem niet zomaar laten terugkeren.

“Een terugkeer is niet onvoorwaardelijk. De voorwaarde is dat de doelman zijn excuses aanbiedt voor zijn vertrek, om de groep te beschermen.” Maar de krant vreest voor het ergste: “Het is voorlopig twijfelachtig dat die excuses er gaan komen. De vraag is of de doelman tot een (publieke) knieval bereid is en welke voorwaarden hij op zijn beurt stelt.”

Poll: Zal Courtois zijn excuses aanbieden?

TAGS  I  Rode Duivels

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024