Courtois stopt na nieuw drama mogelijk definitief als Rode Duivel: “Doodzonde”

Courtois stopt na nieuw drama mogelijk definitief als Rode Duivel: “Doodzonde”
Maandag 19 juni 2023 - 17:00   I   door Redactie

Iedereen is inmiddels wel op de hoogte van het afhaken van Courtois bij de Rode Duivels. De doelman zal niet meereizen naar Estland, tot groot ongenoegen van de bondscoach.

Bij Sporza liet Peter Vandenbempt zich uit over de bom die ontploft is bij de nationale ploeg: “Aan de basis van dit afzeggen ligt toch grote onvrede bij Thibaut Courtois, die er al een hele tijd is. Hij zou zich verongelijkt voelen over wat hij een groot gebrek aan respect vindt voor zijn verdienste en voor zijn prestaties.”

Voor Courtois was de maat na het zoveelste drama vol: “De emmer was al redelijk volgelopen en in die aanvoerderskwestie heeft Courtois dan het zoveelste bewijs gezien van dat gebrek aan respect. Dat Lukaku ook nog eens als eerste de aanvoerdersband kreeg, in eigen huis, was dan blijkbaar toch de druppel te veel.”

“Ik denk wel dat een definitieve exit van Courtois bij de Duivels op tafel ligt”, dropt Vandenbempt plots een bom. “Hij is toch al meerdere jaren min of meer ontevreden bij de Duivels. Het zou ongelooflijke doodzonde zijn, maar het is niet ondenkbaar dat het hier eindigt. De enige die daarop kan antwoorden is Thibaut Courtois zelf.”

Poll: Heeft Courtois zijn laatste match als Duivel gespeeld?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Real Madrid

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024