Gheysens en Verhaeghe zetten Coucke en co. ferm onder druk: “Kwestie van tijd”

Gheysens en Verhaeghe zetten Coucke en co. ferm onder druk: “Kwestie van tijd”
Maandag 19 juni 2023 - 10:00   I   door Redactie

De Belgische competitie is inmiddels een tweetal weken definitief beëindigd. Naast de titel wist Antwerp ook de beker te winnen, maar toch lopen ze op bepaalde vlakken nog achter op enkele Belgische concurrenten.

Anderlecht doet het de laatste tijd natuurlijk een pak minder goed dan de Great Old, maar bij de Rode Duivels is daar niets van te merken. Er verschenen tegen Oostenrijk maar liefst zeven spelers met een paars-wit verleden aan de aftrap, de vier overigen kenden dan weer een passage bij KRC Genk.

Er stonden dus geen spelers met een Club Brugge- of Antwerp verleden op het veld, maar dat zal volgens Het Belang van Limburg snel veranderen: “Want het is een kwestie van tijd vooraleer ook Club Brugge-producten zoals Openda en De Ketelaere de basis van de Rode Duivels halen. Of Arthur Vermeeren.”

Ook Besnik Hasi denkt er zo over: “Antwerp, Brugge en Gent investeren in hun jeugd… Ze geven nu ook meer kansen aan beloften in hun A-ploeg. De vijver waaruit Tedesco vist, zal op korte termijn wel groter worden.” Anderlecht wordt dus onder druk gezet én weet wat het te doen staat: “Voor de Brusselaars komt het er nu op aan hun opleiding ultramodern te houden.”

Poll: Welke ploeg heeft momenteel de beste jeugdopleiding?

TAGS  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  KRC Genk

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024