Ruud Vormer schrikt op: “Had ernst niet door, jonge mensen sterven daaraan”

Ruud Vormer schrikt op: “Had ernst niet door, jonge mensen sterven daaraan”
Zaterdag 17 juni 2023 - 20:45   I   door Redactie

Bij Zulte Waregem is Ruud Vormer zich aan het voorbereieden op zijn eerste seizoen in de tweede klasse. Dat doet hij natuurlijk niet alleen.

Eén van zijn beste vrienden speelt namelijk ook bij Zulte. Jelle Vossen en Ruud Vormer rijden vaak samen naar de club en gaven zaterdag onderweg een interview aan Het Laatste Nieuws. Daar ging het onder meer over de jaarwisseling, toen zowel Vormer als Vossen in de lappenmand lagen.

Vooral Jelle Vossen was er toen ernstig aan toe. Hij had een vleesetende bacterie in zijn bloed en flirtte met de dood: “Ik ben door het oog van de naald gekropen. Jonge mensen sterven daaraan… ”,Ruud Vormer speelde toen nog niet bij Zulte, maar hun kinderen gingen wel samen naar school.

“Ik ben je toen tegengekomen bij een activiteit van de kids op school… Vos, je zag er écht slecht uit”, verklaart Vormer. “Dat was ook zo. Ik ben in die periode op de club geweest, maar ik was blijkbaar lijkbleek. Ik was vijf kilogram kwijt, maar had zelf niet in de gaten dat het zó erg was.” Vormer concludeert: “Jelle krijg je niet zo makkelijk kapot. Sterke beer!”

Poll: Heb jij ooit al gevreesd voor je leven?

TAGS  I  Zulte Waregem  I  Club Brugge

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024