Transfermarkt: Van Crombrugge naar Genk, transferrecord voor RSCA én Club?

Transfermarkt: Van Crombrugge naar Genk, transferrecord voor RSCA én Club?
Donderdag 15 juni 2023 - 12:15   I   door Redactie

Op 1 juli gaat de transfermarkt weer officieel open. Er worden nu echter al volop zaken gedaan, want overal lopen de competities ten einde. De laatste transfergeruchten kan je volgen in een handig overzicht op Voetbal24!

*Blauw-zwart stelde woensdag zijn nieuwste aanwinst voor: de 18-jarige Victor Barbera maakt transfervrij de overstap van FC Barcelona.

*Club wil met de 22-jarige Zwitser Simon Sohm van Parma een nieuwe defensieve middenvelder aantrekken.

*Blauw-zwart gaat het uitgaande transferrecord van Bodo/Glimt breken met de aankoop van middenvelder Hugo Vetlesen.

*Skov Olsen heeft zich voor het eerst uitgelaten over een zomertransfer. Zijn droom is om in de Premier League te spelen, maar het kan zeker dan hij deze zomer gewoon bij Club blijft. Burnley wordt genoemd als één van de ploegen die hem in het vizier houden.

*Bart Verbruggen zou dicht bij een overstap naar Brighton staan, wat een zware klap zou zijn voor het Burnley van Vincent Kompany. Ze hadden van Verbruggen namelijk een absolute prioriteit gemaakt.

*Anderlecht verlangt twintig miljoen euro voor Verbruggen. Als dat bedrag ook echt op tafel gelegd wordt, dan zou dat meteen een recordtransfer worden. Nooit eerder werd er doelman voor meer geld weggeplukt uit de JPL.

*Ook die andere doelman van de recordkampioen - Hendrik Van Crombrugge - gaat mogelijk vertrekken. KRC Genk zou interesse hebben in de keeper.

*Paars-wit heeft het jonge - transfervrije - supertalent Romaine Mundle hoog op zijn verlanglijst staan.

*Arthur Vermeeren zou Antwerp bij een mogelijke zomertransfer ongeveer dertig miljoen euro moeten opleveren.

*Carl Hoefkens stond op de shortlist van Leicester, maar de ploeg van Dennis Praet en co. zou in zee gaan met een andere ex-Club-coach: Scott Parker.

*N’Golo Kanté maakte eerder deze week de overstap naar het Saoedische Al-Ittihad. De Fransman zou binnenkort nóg straffer uitpakken en de Belgische club Excelsior Virton kopen.

*Ook Philippe Clement kan de overstap naar de woestijn maken. Hij heeft naar verluidt een mooie aanbieding op zak van Al-Shabab FC.

*Al-Hilal probeerde eerder deze week Romelu Lukaku te overtuigen met een contract voor ongeveer 25 miljoen euro per jaar. De Duivel heeft dat bod van tafel geveegd. Hij wil ook volgend seizoen bij Inter spelen.

Poll: Zou jij Van Crombrugge graag bij je favoriete JPL-team zien spelen?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024