Toby Alderweireld kan het niet laten en prikt nu ferm terug richting Noa Lang

Toby Alderweireld kan het niet laten en prikt nu ferm terug richting Noa Lang
Maandag 22 mei 2023 - 09:00   I   door Redactie

Hét gespreksonderwerp na de topper tussen Club en Antwerp was zonder twijfel het akkefietje tussen Noa Lang en Toby Alderweireld. Nadat Lang provocerend op de bal ging staan, gingen ze met elkaar in de clinch.

Ze werden beiden bestraft met een gele kaart, wat best zware gevolgen heeft voor blauw-zwart. Na de wedstrijd stond Toby Alderweireld de pers te woord. “Jullie hebben zelf wel kunnen zien wat er gebeurde… Ik had misschien niet moeten reageren, maar goed…"

“Daar blijft bij mij niks van hangen”, verzekert hij. “Het was gewoon onnodig dat Lang op de bal ging staan, snap je? Als wij winnen, dan doen we ook geen gekke dingen om te provoceren. Club heeft verdiend gewonnen, allemaal goed en wel, maar je moet ons niet uitdagen. Dat wilde ik even aangeven.”

“Ik vind dat als je een grote speler bent, je wint en het daarbij laat”, deelde Alderweireld nog een prik uit aan Lang. “Ik wil Club gerust proficiat wensen, wij hadden beter moeten doen, maar op deze manier… Het zijn emoties”, is het laatste dat hij over het onderwerp kwijt wil. “Ik heb mijn zeg gedaan, jongens.”

Baby

Na de match stond ook Noa Lang de pers trouwens meteen te woord. Voor de camera van Eleven verklaarde hij dat Alderweireld als ‘een kleine baby’ heeft gereageerd. Toen Alderweireld met die woorden geconfronteerd werd, draaide hij met z’n ogen: “Ja… (lacht) Daar ga ik niet op reageren!”

Poll: Vond jij de reactie van Alderweireld (op het veld) overdreven?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp

vrijdag 10 mei 2024

donderdag 9 mei 2024

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024