'Enorme klap voor Club Brugge op transfermarkt'

'Enorme klap voor Club Brugge op transfermarkt'
Vrijdag 10 mei 2024 - 09:00   I   door Redactie

Club Brugge betaalde destijds 16 miljoen euro voor de komst van Roman Yaremchuk. Bij AA Gent kon hij geweldige adelbrieven voorleggen, maar bij Club Brugge helemaal niet.

Blauw-zwart leende hem daarop uit aan Valencia. Komende zomer Yaremchuk echter wellicht terug naar Brugge. De Spaanse club, waar de Oekraïense spits momenteel op huurbasis speelt, ziet vanwege financiële beperkingen geen mogelijkheid om de transfer permanent te maken, meldt Relevo.

Yaremchuk, die salaris van 2 miljoen euro per jaar verdient, is simpelweg te duur voor Valencia. Zelfs als hij bereid zou zijn om salaris in te leveren, vallen zowel de transfersom als de looneisen buiten de mogelijkheden van de Spaanse club.

Hoewel Yaremchuk graag in Spanje wil blijven, zal hij waarschijnlijk in juni terugkeren naar Club Brugge, waar hij nog tot 2026 onder contract staat. Toch is de kans klein dat hij daar een nieuwe kans krijgt. Club Brugge zal naar verwachting een andere club moeten vinden en vrede nemen met een stevig verlies bij de verkoop van de 28-jarige spits.

Poll: Is Yaremchuk een van de grootste miskopen uit de geschiedenis van Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Roman Yaremchuk  I  Valencia

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024