Club Brugge-speler de grond ingeboord: “Waardeloos, hij doet alles verkeerd”

Club Brugge-speler de grond ingeboord: “Waardeloos, hij doet alles verkeerd”
Maandag 22 mei 2023 - 08:30   I   door Redactie

Bij blauw-zwart zijn ze ongetwijfeld nog aan het nagenieten van de overwinning op Jan Breydel. Dankzij twee doelpunten van Casper Nielsen namen ze de scalp van de Great Old.

Toch heeft Rik De Mil ook een aantal redenen om zich te verontrusten. Vooral in het aanvallende compartiment heeft hij heel wat zorgen. Jutgla, Buchanan en Skov Olsen liggen bijvoorbeeld in de lappenmand. Lang is dan weer geschorst voor de match tegen KRC Genk.

Roman Yaremchuk mocht zondag nog eens aan de aftrap verschijnen, maar de recordtransfer wist geen indruk te maken. Integendeel, bij Het Laatste Nieuws werd zijn prestatie als volgt samengevat: “Quasi alles wat hij ondernam, draaide verkeerd uit.”

“De thuismatch tegen Antwerp betekende geen nieuwe start voor de aanvaller - het zou verbazen mocht De Mil hem na de zoveelste gemiste kans ook tegen Genk de voorkeur geven”, concludeert de krant. Ook op Twitter werd hij trouwens niet gespaard. 

Mentaal

De Mil nam het na de match op voor de spits en verklaarde na de match dat het niet om een mentaal probleem gaat: “Roman is heel lang ziek geweest en had krampen. Ik zeg altijd tegen iedereen dat ze moeten aangeven wanneer het 'op' is. En dat was het geval bij hem.”

“Natuurlijk zag ik die ongelukkige momenten op het veld, maar als je weet wat hij allemaal heeft meegemaakt... En hoe hij elke dag vecht om terug te komen”, sluit de trainer af. “Dat is ook de reden dat ik hem liet starten, want ik heb kwaliteit gezien op training.”

Poll: Moet Club Yaremchuk deze zomer verkopen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp

vrijdag 10 mei 2024

donderdag 9 mei 2024

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024