‘Club in gesprek met AC Milan: De Ketelaere kan onverwachte comeback maken’

‘Club in gesprek met AC Milan: De Ketelaere kan onverwachte comeback maken’
Zaterdag 13 mei 2023 - 18:00   I   door Redactie

Charles De Ketelaere heeft nog niet veel plezier beleefd aan zijn overstap naar Italië. AC Milan nam hem afgelopen zomer voor ongeveer 35 miljoen euro over van Club Brugge.

De Ketelaere wist nog niet te scoren in Italië en krijgt ook steeds minder kansen van zijn trainer, Stefano Pioli. Toch wil de uittredende Italiaanse landskampioen de Duivel nog niet definitief van de hand doen. Een uitleenbeurt zou naar verluidt wel tot de mogelijkheden behoren.

De afgelopen maanden hebben er al enkele Italiaanse ploegen zich aangeboden om De Ketelaere deze zomer voor één seizoen over te nemen. Nu meldt Get Footballnews Italy dat ook blauw-zwart bij AC Milan is komen aankloppen. Mannaert en co. zouden De Ketelaere volgens de Italiaanse site graag huren.

Aan het einde van het seizoen staat er een meeting tussen de makelaars van De Ketelaere en het bestuur van AC Milan ingepland. Daar zal de toekomst van de Duivel besproken worden. “Een tijdelijk vertrek bij Milan lijkt onvermijdelijk. Of hij terugkeert bij Club, hangt weliswaar af van wat de speler zelf wil”, concluderen ze.

Poll: Wat lijkt jou het beste voor De Ketelaere zijn carrière?

TAGS  I  AC Milan  I  Club Brugge

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024