‘Na nieuwe wanprestatie: AC Milan heeft bijzonder plan met De Ketelaere’

‘Na nieuwe wanprestatie: AC Milan heeft bijzonder plan met De Ketelaere’
Vrijdag 05 mei 2023 - 21:00   I   door Redactie

Charles De Ketelaere mocht deze week nog eens in de basis starten bij AC Milan. Ook Saelmaekers, Origi én Vranckx verschenen toen aan de aftrap.

Charles De Ketelaere kreeg een uur de tijd om zich in de kijker te spelen, maar deed dat enkel op de verkeerde manier. Hij wrong namelijk een énorme kans de nek om (VIDEO) en kreeg uiteindelijk van Cult of Calcio een 3,5/10 voor zijn wedstrijd.

De Ketelaere wordt al enkele maanden aan een exit bij AC Milan gelinkt en nu meent La Gazzetta dello Sport te weten dat ze een bijzonder plan voor hem in petto hebben. Ze willen hem naar verluidt voor één seizoen uitlenen aan AC Monza.

Monza staat momenteel tiende in de Serie A en CDK zou op die manier gewoon in Milaan kunnen blijven wonen, aangezien het nog geen uur rijden is van de modestad naar Monza. Bij Monza zou hij allicht wekelijks in de basis staan en zich in de schaduw verder kunnen ontwikkelen.

Oude bekende

Hij zou daar mogelijk niet in een volledig onbekende kleedkamer terechtkomen, want ook Zlatan Ibrahimovic wordt aan een overstap naar Monza gelinkt. Berlusconi en Galliani - de ex-patrons van de Rossoneri - zijn trouwens de eigenaars van de tiende in de stand. Ze onderhouden dus nauwe banden. Wordt vervolgd…

Poll: Als jij CDK was, zou je volgend seizoen dan op huurbasis voor Monza gaan spelen?

TAGS  I  AC Milan  I  AC Monza

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024