Shock: Aster Nzeyimana verbaast Maarten Breckx met spectaculaire overstap

Shock: Aster Nzeyimana verbaast Maarten Breckx met spectaculaire overstap
Donderdag 11 mei 2023 - 12:48   I   door Redactie

Aster Nzeyimana heeft natuurlijk geen introductie nodig. Hij werkt al heel wat jaren bij de VRT en is daar hét grote sportanker. Hij is onder meer de host van Extra Time. Onlangs was hij ook aan de slag als presentator van ‘The greatest dancer van Vlaanderen’.

Ondanks al die kansen kiest Aster er nu voor om een ander weg in te slaan. Donderdag bracht hij namelijk het nieuws naar buiten dat hij de VRT zal verlaten en de overstap maakt naar VTM. Daar zal hij samen met onder meer Maarten Breckx de matchen van de Duivels en Champions League van commentaar voorzien.

Daarnaast zal hij ook naast An Lemmens co-host worden van ‘The Voice van Vlaanderen’. Aster reageerde inmiddels zelf: “Ik ben heel blij dat ik mijn twee grote passies, voetbal en entertainment, voortaan kan combineren bij VTM! Met het becommentariëren en omkaderen van topwedstrijden, zit ik midden in de actie.”

“En dat is de plaats waar ik me het beste voel… ”, verklaart Aster. “Dat ik bij VTM voetbal kan combineren met mijn andere liefde, entertainment, maakt het plaatje compleet. Ik kijk er enorm naar uit om naast icoon An Lemmens ‘The Voice Van Vlaanderen' te mogen presenteren.” Extra Time zal dus op zoek moeten naar een nieuwe presentator. 

Poll: Denk jij dat Maarten en Aster een goed duo zullen vormen bij VTM?

TAGS  I  VRT  I  VTM  I  Extra Time

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024