OFFICIEEL: Alderweireld onderneemt na gruwelijke berichten déze stap

OFFICIEEL: Alderweireld onderneemt na gruwelijke berichten déze stap
Maandag 08 mei 2023 - 12:30   I   door Redactie

Je hebt allicht het nieuws al opgevangen dat Toby Alderweireld na de match tegen KRC Genk enkele afschuwelijke berichten toegestuurd kreeg via zijn sociale media.

Daar dreigde de dader er onder meer mee om zijn dochter te ontvoeren. Inmiddels heeft KRC Genk in een officieel statement laten weten dat ze zich distantiëren van het voorval. Bij Het Laatste Nieuws heeft de CEO van Antwerp, Sven Jacques, laten weten dat de verdediger een klacht zal indienen bij de politie.

“Het is een fenomeen dat moet gestopt worden, aldus de CEO. “Het is belangrijk dat Toby zich veilig voelt bij zijn familie, maar elke dag van de week daarop terugkomen lijkt me ook geen goed idee. Mensen die dit doen horen gestraft te worden, maar verdienen ook niet té veel aandacht."

"Toby gaat zelf klacht indienen bij de politie.” Het zal volgens Jacques weliswaar niet makkelijk worden om de dader te vatten: "Aangezien het om een account gaat dat gisteren pas aangemaakt is en vandaag alweer verwijderd is, zal het niet makkelijk worden om de dader te kunnen straffen."

Poll: Denk jij dat de schuldige gevonden zal worden?

TAGS  I  Antwerp

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024