Imke Courtois staat versteld van déze Belgische topclub: “Ongelooflijk!”

Imke Courtois staat versteld van déze Belgische topclub: “Ongelooflijk!”
Zondag 07 mei 2023 - 12:30   I   door Redactie

In de Jupiler Pro League staat er zondagavond een topper op het programma. De winnaar in het duel tussen Antwerp en KRC Genk zal speeldag 2 afsluiten als leider.

Bij De Zondag had Imke Courtois het over de titelstrijd: “Vandaag staan voor mij de titelkandidaten nog steeds naast elkaar.” Toch neemt ze uitgebreid de tijd om één ploeg in de schrijnwerpers te zetten: “Antwerp heeft sedert begin maart maar één keer niet gewonnen en kreeg in april maar één goal tegen.”

“Twintig clean sheets: defensief zijn ze ongelooflijk sterk. De verdiensten van Mark van Bommel en Marc Overmars, die een sterke spelersgroep samenstelden.” En dat is volgens Imke ook het sterkste punt van Antwerp: “Op elke positie heb je de juiste spelers.”

“De ervaring van Alderweireld, Bataille bloeit open, het bijtertje De Laet, op het middenveld de geweldige Vermeeren, voorin Balikwisha… En Vincent Janssen natuurlijk! Dat zit heel goed in elkaar”, concludeert de analiste haar lofzang. “Als ze kunnen winnen van Genk staan ze wel al eerste, hè!”

Poll: Wie zal er zondag winnen?

TAGS  I  Antwerp

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024