Eden Hazard bevestigt zelf gerucht: “Bij díe ploeg speel ik volgend seizoen”

Eden Hazard bevestigt zelf gerucht: “Bij díe ploeg speel ik volgend seizoen”
Zondag 07 mei 2023 - 12:00   I   door Redactie

Zaterdagavond won Real Madrid de Copa del Rey. Thibaut Courtois verscheen zoals verwacht aan de aftrap en Eden Hazard bleef de voltallige match aan de bank gekluisterd.

Zijn situatie lijkt stilaan uitzichtloos in de Spaanse hoofdstad. De laatste keer dat Hazard nog eens in actie mocht komen bij de Koninklijke was een kleine maand geleden, toen hij tien minuten verzamelde tegen Cadiz. Het is dan ook logisch dat er heel wat transfergeruchten oplaaien.

Er werden al ploegen vanuit heel Europa aan de ex-kapitein van de Duivels gelinkt. Onder meer teams uit Nederland, Frankrijk én Engeland zouden hem het hof willen maken. Het meest realistische gerucht is weliswaar dat hij gewoon nog een seizoen in Spanje blijft. Dat nieuws bevestigde hij zelf na de bekerfinale.

“Ik ben van plan om ook volgend jaar bij Real Madrid te blijven. Ik wil genieten van het laatste jaar dat ik bij Real zit. Al hoop ik uiteraard dat ik in het volgende seizoen meer aan de bak mag komen”, aldus Hazard, die volgend seizoen allicht weer vooral de bank zal mogen verwarmen in Madrid.

Poll: Moet Hazard Real deze zomer verlaten?

TAGS  I  Real Madrid

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024