‘Onverwachte wending: Nederlandse topclub biedt Eden Hazard uitweg’

‘Onverwachte wending: Nederlandse topclub biedt Eden Hazard uitweg’
Woensdag 26 april 2023 - 14:00   I   door Redactie

Bij Real Madrid zat Eden Hazard dinsdag niet op de bank door een enkelblessure. Zijn contract bij de Koninklijke loopt nog tot medio 2024.

Hij zou dus nog een jaartje van zijn riant salaris in Madrid kunnen genieten, maar dan zal hij allicht niet vaak aan voetballen toekomen. Zelf wil hij vooral voor zijn familie in de Spaanse hoofdstad blijven.

Net daarom kan het plan dat Ajax in gedachten heeft met de voormalige kapitein van de Duivels wel eens een onverwachte uitkomst hebben. Ajax wil Hazard graag voor één seizoenen huren van Real, dat meldt Futbol Total

De Ajacieden zouden dertig procent van zijn jaarsalaris - acht miljoen euro - willen betalen, de andere zeventig procent moet Real dan neertellen. Hazard zou dus niets op zijn salaris moeten inleveren en ook met het oog op zijn familiale situatie zou een overstap ideaal kunnen zijn.

Thorgan

Als hij in Amsterdam aan de slag zou gaan zou hij een pak dichter bij zijn broer - Thorgan - zijn. Ze hebben een uitstekende relatie en Thorgan speelt sinds afgelopen winter bij PSV. Ook is hij in de Nederlandse hoofdstad uiteraard op een boogscheut van België. Wordt vervolgd…

Poll: Als jij Hazard was, zou je deze zomer dan de overstap naar Ajax maken?

TAGS  I  Real Madrid  I  PSV  I  Ajax

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024