Analisten zijn het allemaal eens over Club in play-off 1: “Dát gaan ze doen”

Analisten zijn het allemaal eens over Club in play-off 1: “Dát gaan ze doen”
Maandag 24 april 2023 - 12:00   I   door Redactie

Blauw-zwart wist zich zondag in extremis nog te plaatsen voor de Champions’ play-off. Ze wonnen zelf tegen Eupen, terwijl AA Gent verloor van KV Oostende.

Club telt een achterstand van 8 punten op Union en KRC Genk en 6,5 op Antwerp. Er vallen nog 18 punten te verdienen. ”Voor een keer spelen ze play-off 1 zonder druk”, aldus Peter Vandenbempt.

“Het gaat spannend blijven tot het einde. Met deze keer Club in de rol van scherprechter”, aldus de journalist bij Sporza. Ook Philippe Albert deelt die mening bij SudPresse: “Ze zullen bevrijd spelen.”

“Club zal in deze top 4 de rol van scheidsrechter én pretbederver hebben”, klinkt het bij de voormalige Anderlecht-speler. Ook Marc Degryse denkt dat de titel niet haalbaar is voor blauw-zwart.

Champions League

“Club zal die play-offs bevrijd kunnen spelen, zonder enige titeldruk”, opent de analist. “Je weet maar nooit dat de tweede plek er nog inzit. Maar dat drie clubs het laten afweten, lijkt me te veel gevraagd… ”

“Maar misschien raken er wel twee het noorden kwijt door de druk. Dan is zelfs de tweede voorronde voor de Champions League nog mogelijk”, concludeert Marc Degryse bij Het Laatste Nieuws. De Mil liet inmiddels weten dat hij het niet eens is met de analisten.

Poll: In de groepsfase van welke Europese beker zal Club volgend seizoen actief zijn?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Union  I  KRC Genk  I  AA Gent

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024