‘Uitverkoop bij paars-wit: Déze zes (!) Anderlecht-spelers richting de exit’

‘Uitverkoop bij paars-wit: Déze zes (!) Anderlecht-spelers richting de exit’
Zaterdag 22 april 2023 - 13:00   I   door Redactie

Bij Anderlecht moet er deze zomer weer heel wat veranderen. De recordkampioen werkte zijn slechtste seizoen in jaren af. Niet alleen sportief, maar ook financieel hebben ze het niet makkelijk.

Er zullen deze zomer dus heel wat spelers moeten vertrekken. Wat geen verrassing meer mag zijn, is dat Adrien Trebel zijn contract niet verlengd zal worden. Ook Lior Refaelov zijn overeenkomst loopt af. Hij mag blijven aan verminderde voorwaarden, maar als hij die niet accepteert zou hij moeten vertrekken.

La Dernière Heure meldt nu dat de kans ook groot is Murillo Anderlecht gaat verlaten. Paars-wit zou bereid zijn om mee te werken aan een transfer bij een interessant bod op de Panamees. Volgens Het Laatste Nieuws zou ook Amuzu willen vertrekken nadat hij donderdag werd uitgejouwd.

Een vijfde speler die volgens Het Nieuwsblad mogelijk andere oorden zal opzoeken, is Benito Raman. Zijn contract loopt in juni 2024 af en Anderlecht heeft de optie om de overeenkomst met één jaar te verlangen, maar daar zou een loonsverhoging tegenover staan.

Onhoudbaar

De krant meldt dat het meest logische scenario is dat paars-wit Raman deze zomer probeert te verkopen om de drie miljoen geïnvesteerde euro’s grotendeels te recupereren: “De Brusselaars moeten immers nog altijd op de centen letten.”

De laatste speler die deze zomer nagenoeg met zekerheid gaat vertrekken is Bart Verbruggen. De doelman lijkt onhoudbaar voor paars-wit en er wordt onder meer door Bayern München en Burnley aan zijn mouw getrokken. Wordt vervolgd...

Poll: Stel je bent het RSCA-bestuur en je moét één van deze vijf spelers houden, wie kies je dan?

TAGS  I  Anderlecht

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024