‘Bijzonder pijnlijk: Vertonghen heeft spijt van zijn overstap naar Anderlecht’

‘Bijzonder pijnlijk: Vertonghen heeft spijt van zijn overstap naar Anderlecht’
Zaterdag 22 april 2023 - 08:00   I   door Redactie

Jan Vertonghen maakte afgelopen zomer de overstap van Benfica - waar hij aan de bank gekluisterd zat - naar Anderlecht. Vooral de eerste seizoenshelft was er één vol frustraties.

Zondag kan het seizoen afgelopen zijn voor de recordkampioen. Anderlecht is Europees en in de beker al uitgeschakeld en heeft zijn lot met oog op play-off 2 niet meer in eigen handen. Bij Het Laatste Nieuws hadden Mulder en Degryse het over Jan Vertonghen.

In juni zullen de Duivels nog twee interlands afwerken. “Tot dan twee maanden elke dag padellen!”, opent Mulder. “Misschien moet Vertonghen dan maar met Tedesco spreken. Tegen Estland zullen we ook wel kunnen winnen met Debast en Faes”, aldus Degryse.

Jan Mulder denkt dat Vertonghen dit allemaal wel kan relativeren: “Jan heeft een opgewekt karakter. Hij zal er ergens ook wel de humor van inzien.” Maar Marc Degryse denkt toch dat Vertonghen de gebeurtenissen van het afgelopen jaar niet zo leuk vindt.

Spijt

“Ik kan me niet voorstellen dat hij geen spijt heeft van zijn keuze voor Anderlecht”, doet Degryse een uitspraak die voor heel wat Anderlecht-fans pijnlijk moet zijn. “Dit is niet hoe je de laatste jaren van je carrière wil beleven.” Mulder concludeert: “Hij is natuurlijk ook niet helemaal onverantwoordelijk voor dit echec.”

Poll: Denk jij net als Degryse dat Vertonghen spijt heeft van zijn overstap naar RSCA?

TAGS  I  Anderlecht

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024