‘Club Brugge dwarsboomt Anderlecht op de transfermarkt en brengt bod uit’

‘Club Brugge dwarsboomt Anderlecht op de transfermarkt en brengt bod uit’
Maandag 17 april 2023 - 17:00   I   door Redactie

Achter de schermen zijn ze zich bij de Belgische topclubs al aan het voorbereiden op volgend seizoen. Er zal deze zomer weer heel wat gebeuren op de transfermarkt.

In België vissen de topclubs vaak in dezelfde vijver. Dat bleek afgelopen week nog maar eens toen het nieuws naar buiten kwam dat AA Gent, KRC Genk én Anderlecht de 23-jarige Michal Skoras gescout hebben.

Vooral bij paars-wit zou de Poolse flankaanvaller van Lech Poznan hoog op de verlanglijst staan. Het moet dan ook hard binnengekomen zijn toen ze het nieuws vernamen dat blauw-zwart een bod op hem heeft uitgebracht.

Interia Sport meent namelijk te weten dat Club hem al maanden in het vizier heeft en ze nu ook actie hebben ondernomen. Ze melden dat de landskampioen een bod van zes miljoen euro heeft neergelegd, een bedrag dat RSCA normaal niet kan betalen.

Transfer

Of dat genoeg zal zijn om hem deze zomer ook écht aan te trekken is nog niet duidelijk. Naar verluidt mikt de Poolse club op een bedrag van zeven miljoen euro, dus vraag en aanbod liggen niet ver uiteen, wordt vervolgd.

Poll: Zal Michal Skoras volgend seizoen in de JPL spelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  Lech Poznan

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024