‘Courtois en De Bruyne wrijven ogen uit: Absolute monstertransfer in de maak’

‘Courtois en De Bruyne wrijven ogen uit: Absolute monstertransfer in de maak’
Maandag 17 april 2023 - 16:00   I   door Redactie

Net als in België zijn ook de andere clubs in Europa zich aan het voorbereiden op de mercato. Deze zomer zullen er allicht weer heel wat spraakmakende transfers plaatsvinden.

Zo is de toekomst van enkele Duivels momenteel bijzonder onzeker. Lukaku moet bijvoorbeeld weg bij Inter, Tielemans is einde contract bij Leicester en er wordt door verschillende Engelse topclubs aan de mouw van Onana getrokken.

Twee Duivels die wel gewoon bij hun ploeg lijken te blijven zijn Thibaut Courtois en Kevin De Bruyne. De Bruyne vormt dit seizoen een spectaculaire tandem met Erling Haaland, die momenteel alle records in Engeland aan het verpulveren is.

Haaland zijn overeenkomst bij City loopt nog tot 2027, maar er zou een afkoopclausule van 220 miljoen euro (!) in zijn contract staan. Real wil toeslaan maar moet nog even geduld hebben. Fichajes meldt namelijk dat die clausule pas in 2024 gelicht mag worden, al wil City hem naar verluidt ook verleiden met een nieuw contract. 

Benzema

Haaland zou bij de ploeg van Courtois de opvolger moeten worden van Benzema. Real wil nog tot 2024 doorgaan met de Ballon D’Or. Los Blancos doen er naar verluidt alles aan om de beste kaarten in handen te hebben wanneer de oorlog rond Haaland losbarst. Wordt vervolgd…

Poll: Vind jij Haaland momenteel de beste speler ter wereld?

TAGS  I  Manchester City  I  Real Madrid

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024