Déze paars-witte basispion wordt bijzonder hard aangepakt: “Hij is een ramp”

Déze paars-witte basispion wordt bijzonder hard aangepakt: “Hij is een ramp”
Maandag 17 april 2023 - 10:00   I   door Redactie

Anderlecht zag zondag sterretjes. Het werd met 5-2 naar huis gespeeld door JPL-leider KRC Genk. De recordkampioen heeft zijn lot met oog op play-off 2 niet meer in eigen handen.

Er waren heel wat spelers die ondermaats presteerden bij de recordkampioen. Bij Het Nieuwsblad buisden ze maar liefst vijf spelers: Ashimeru, Arnstad, Stroeykens, Raman en N’Diaye. Het was weliswaar enkel die laatste die een hele paragraaf aan zich gewijd kreeg bij de krant.

N’Diaye kreeg als enige speler een drie op tien: “KRC Genk is zijn zwarte beest. De Senegalees leverde donderdag een topprestatie af tegen AZ, maar zondag ging hij wéér pijnlijk de mist in. Hij stond positioneel vaak verkeerd en dat was niet de eerste keer."

“In de heenmatch stond N'Diaye ook tegenover Paintsil en werd hij door interim-coach Veldman al na 34 minuten gewisseld omdat hij alle kleuren van de regenboog zag”, aldus de krant. “Dat was nu weer het geval, al werd hij pas na 75 minuten gewisseld.”

Supporters

Ook op Twitter laten er heel wat fans weten dat ze echt niet onder de indruk waren van de vleugelverdediger: “Hij is verdedigend een ramp”, “Het enige dat hij doet is duiken en spelers omverkegelen” en “Hij zag sterretjes!”

Poll: Wie was volgens jou zondag de allerslechtste Anderlecht-speler?

TAGS  I  Anderlecht  I  KRC Genk

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024