Onverwachte speler wil vijfjarig contract tekenen bij Anderlecht: “Met plezier”

Onverwachte speler wil vijfjarig contract tekenen bij Anderlecht: “Met plezier”
Zaterdag 15 april 2023 - 16:00   I   door Redactie

Bij Anderlecht zijn ze nog op twee fronten actief. in de Conference League hebben ze donderdag een enorme stap richting de halve finale gezet.

In de competitie kunnen ze ook een grote stap richting play-off 2 zetten als ze zondag weten te winnen tegen KRC Genk. Achter de schermen wordt er al werk gemaakt van volgend seizoen. Fredberg moet een aantal lastige knopen doorhakken. Er moeten bijvoorbeeld enkele versterkingen aangetrokken worden.

Maar ook over de overeenkomsten van heel wat spelers die al aan de club gebonden zijn moet een beslissing genomen worden. Er zijn een aantal speler met een aflopend contract en een pak anderen gaan dan weer hun laatste contractjaar in. Eén van hen is Benito Raman, die het bij Het Laatste Nieuws over zijn toekomst had.

“Ik heb nog een contract voor één jaar, met optie. Als ik hier volgend jaar voor vijf jaar kan bijtekenen, doe ik dat met plezier, maar dat wordt moeilijk. Als de situatie blijft zoals ze nu is, zit ik hier heel goed", aldus Raman. "Als ik niet bij Anderlecht blijf, gaat mijn voorkeur wel uit naar het buitenland. "

Poll: Als jij Fredberg was, zou je Raman dan een contract voor vijf seizoenen aanbieden?

TAGS  I  Anderlecht

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024