Club-talent Spileers maakt sleutelfiguur met grond gelijk: “Geen woord gezegd!”

Club-talent Spileers maakt sleutelfiguur met grond gelijk: “Geen woord gezegd!”
Zaterdag 08 april 2023 - 13:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge mocht de 18-jarige Jorne Spileers vrijdag weer aan de aftrap verschijnen. De — volgens velen — toekomstige Rode Duivel kreeg de voorkeur op Abakar Sylla en mocht negentig minuten tussen de lijnen blijven staan.

Onder Rik De Mil krijgt het supertalent heel wat kansen, maar dat was zeker niet heel het seizoen het geval. In december nam Scott Parker het stokje over bij Club en in zijn korte periode aan het roer was hij natuurlijk een sleutelfiguur, die het seizoen getekend heeft.

De Engelsman werd na minder dan zeventig dagen aan de kant geschoven. Spileers kreeg geen speelminuten onder Parker en zag na de match tegen Seraing zijn kans om de ex-Club Brugge-trainer met een staalharde uithaal met de grond gelijk te maken: “Ik was heel blij met het vertrek van Scott Parker!” 

“Hij zag ons simpelweg niet staan. Ik heb zelfs nooit met hem gesproken”, onthult de blauw-zwarte verdediger. “Hij en zélfs zijn assistenten zeiden amper een woord tegen mij.” We wisten al dat Parker geen goede band had met zijn spelersgroep, maar gelukkig voor de Club-fans is dat inmiddels verleden tijd.

Poll: Zal Spileers vóór het einde van 2023 zijn debuut bij de Duivels gemaakt hebben?

TAGS  I  Club Brugge  I  Seraing

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024