‘Over en uit: Veelbesproken Club-speler wrijft ogen uit en beleeft nachtmerrie’

‘Over en uit: Veelbesproken Club-speler wrijft ogen uit en beleeft nachtmerrie’
Zaterdag 08 april 2023 - 11:00   I   door Redactie

Club Brugge won vrijdag met veel moeite van Seraing, het werd 2-0. Dankzij die overwinning houden ze hun kansen op play-off 1 gaaf. Al voor de match afgetrapt werd, waren er twee spelers die veel media-aandacht kregen.

Roman Yaremchuk en Denis Odoi werden namelijk niet geselecteerd door ad-interim trainer Rik De Mil. Voor één van het zou het wel eens over en uit kunnen zijn. Het Laatste Nieuws zag namelijk dat Yaremchuk zijn vervanger — de 19-jarige Roméo Vermant — veel indruk maakte.

Maar dat is niet het opvallendste dat de krant waarnam. Vermant mocht als eerste — na zeven minuten in de tweede helft — invallen. Hij kwam Casper Nielsen vervangen, waardoor Club met twee spitsen ging spelen: “Wellicht thuis op de bank wreef Roman Yaremchuk eens in de ogen.” Twee spitsen op het veld en toch geen plaats voor hem in de selectie...

De recordtransfer was volgens de krant dus niet eens aanwezig in het stadion, wat ook veelzeggend zou kunnen zijn. Ook op Twitter zijn de blauw-zwarte fans laaiend enthousiast over de jonge Vermant: “Tevreden van Vermant! Van mij mag hij volgende week starten” en “Zijn invalbeurt was één van de weinige positieve zaken na een erbarmelijke match!”

Poll: Heeft Yaremchuk zijn laatste match voor Club gespeeld?

TAGS  I  Club Brugge

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024