Woeste Club-supporters doen na de wedstrijd hun beklag: “Elke week horror!”

Woeste Club-supporters doen na de wedstrijd hun beklag: “Elke week horror!”
Zaterdag 08 april 2023 - 08:30   I   door Redactie

Blauw-zwart kon vrijdag in eigen huis met 2-0 winnen tegen Seraing. De rode lantaarn is zo zeker van de degradatie. Voor Club was het een moeilijkere match dan aanvankelijk gedacht.

Het was Jutgla die Club op het uur op voorsprong bracht, maar pas in de absolute slotfase van de match bracht Nusa de verlossing. Het belangrijkste is natuurlijk het feit dat de drie punten thuisgebleven zijn, maar de fans waren duidelijk niet tevreden van het spel dat op de mat gebracht werd.

Seraing krijgt na tachtig minuten de kans op de 1-1… Nul sweat. Nul glory” en “Het seizoen kan niet snel genoeg voorbij zijn. Elke week horror!”, klinkt het onder meer op Twitter. “Dat de duurste kern tot de 88ste minuut moet bibberen tegen de zwakste JPL-ploeg, dat is toch ongelooflijk?!”

Een laatste blauw-zwarte supporter vat het op deze manier samen: “Club Brugge is nog steeds ziek, maar mét een Orban of Onuachu stonden we wel vlot derde na dit rampseizoen. Play-off 2 zou beter zijn voor ons, in play-off 1 kunnen we toch niets meer halen!”

Poll: Wat zou het beste zijn voor Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Seraing

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024