Van der Elst vindt dat Club déze JPL-sensatie moet halen: “Nieuwe Staelens!”

Van der Elst vindt dat Club déze JPL-sensatie moet halen: “Nieuwe Staelens!”
Zaterdag 08 april 2023 - 08:00   I   door Redactie

In de Jupiler Pro League naderen we stilaan de ontknoping van de reguliere competitie. Na dit weekend staan er nog twee speeldagen op het programma.

Voor zowel Club Brugge als Anderlecht worden het nog twee zéér belangrijke matchen. Blauw-zwart probeert zich nog te plaatsten voor play-off 1, terwijl paars-wit hetzelfde probeert te doen voor play-off 2. Bij Het Nieuwsblad had Franky Van der Elst het over een sterkhouder van een andere topclub.

Bij de JPL-leider — en dat is nog steeds KRC Genk — scheert Bryan Heynen al een heel seizoen hoge toppen, dat ziet ook Van der Elst: “Ik vind hem een goeie speler. Hij is iemand die altijd mee in de actie zit, een soort Staelens! Lorre kwam naast mij aan de zestien ballen afpakken en een halve minuut later maakte hij een goal aan de overkant.”

“Dat type is Heynen ook! Hij ziet het goed en cijfert zich wat weg”, aldus de ex-Club-speler. “Spectaculair is hij niet, hij gaat geen drie spelers dribbelen. Maar hij is wél vaardig aan de bal. Ik denk dat iedereen hem wel in de ploeg wil! Zet hem bij Club Brugge (of Anderlecht) en hij draait daar ook vlot mee als nummer acht die goals maakt en assists geeft!”

Poll: Zou jij Heynen graag bij Club zien spelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024