‘Club komt tienjarige ‘nieuwe Xavi Simons’ wegplukken bij Anderlecht’ (VIDEO)

‘Club komt tienjarige ‘nieuwe Xavi Simons’ wegplukken bij Anderlecht’ (VIDEO)
Donderdag 06 april 2023 - 22:00   I   door Redactie

Xavi Simons ken je intussen wel. De jonge Nederlander maakt momenteel furore bij PSV en Oranje, maar ook voor zijn profcarrière was hij al énorm beroemd. Hij was in zijn kindertijd namelijk een 'Social Media'-fenomeen en hij stond gekend als ‘de nieuwe Messi’.

Simons ging op zevenjarige leeftijd aan de slag bij de jeugd van FC Barcelona en maakte later de overstap naar de jeugdreeksen van PSG. Hij is ondertussen 19 en zijn waarde bedraagt maar liefst dertig miljoen euro. Bij RSCA hebben ze misschien wel de nieuwe Xavi Simons rondlopen.

De tienjarige Joris Manzila maakt al een tijdje veel indruk in de jeugdreeksen van paars-wit en werd onlangs nog verkozen tot beste speler op het jeugdtoernooi ‘MIBA Cup’. Anderlecht wil hem graag aan boord houden, maar ze moeten afrekenen met stevige concurrentie.

KRC Genk, Lille en nu ook Club Brugge zouden hem willen wegkapen, dat meldt La Dernière Heure. Kindermans (Anderlecht) zat deze week nog samen met de entourage van Manzila, maar ze kwamen niet tot een akkoord. LDH meent te weten dat Club de grootste kans maakt om hem binnen te rijven. Wordt vervolgd…

Jonge Xavi Simons:

 Joris Manzila:

Poll: Welke ploeg heeft momenteel de beste jeugdopleiding?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  KRC Genk

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024