RSC Anderlecht-supporters schrikken op: Pijnlijk nieuws over Julien Duranville

RSC Anderlecht-supporters schrikken op: Pijnlijk nieuws over Julien Duranville
Woensdag 05 april 2023 - 17:00   I   door Redactie

Bij paars-wit zijn er nog steeds heel wat fans niet bekomen van het verlies van supertalent Julien Duranville. De 8,5 miljoen euro die Borussia Dortmund voor het 16-jarige goudhaantje neertelde was (amper) een doekje voor het bloeden.

Hij heeft nog niet veel plezier beleeft aan zijn overstap naar Dortmund. De jonge Duivel is inmiddels al twee maanden in Duitsland, maar kwam daar nog niet aan spelen toe. Hij arriveerde geblesseerd bij zijn nieuwe club en het herstel verloopt moeilijker dan aanvankelijk gedacht.

Het leek erop dat hij dit seizoen nog speelminuten ging maken, maar het supertalent moet nu een nieuwe domper slikken. Trainer Edin Terzic bevestigde onlangs dat hij een nieuwe blessure opgelopen heeft: een spierscheur. “Het zal nog een paar weken duren eer hij honderd procent is”, aldus de trainer.

“Hij had de laatste weken de training deels hervat, maar helaas voelde hij plots weer iets”, verklaarde de Dortmund-coach op een persconferentie. “We zijn dan ook heel voorzichtig om hem niet te vroeg in de strijd te gooien.” Zijn debuut zal allicht pas voor volgende seizoen zijn. Duranville kwam al sinds 11 november niet meer in actie.

Poll: Zal Duranville ooit doorbreken bij Dortmund?

TAGS  I  Anderlecht  I  Borussia Dortmund

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024