‘Lamkel Zé gaat controversiële comeback maken bij Belgische eersteklasser’

‘Lamkel Zé gaat controversiële comeback maken bij Belgische eersteklasser’
Woensdag 05 april 2023 - 10:00   I   door Redactie

Didier Lamkel Zé was de afgelopen seizoenen een veelbesproken figuur op de Belgische voetbalvelden. De 26-jarige aanvaller maakte deze zomer de overstap van Antwerp naar KV Kortrijk.

Daar maakte hij zich weliswaar ook al snel onmogelijk. Lamkel Zé mocht na een half jaar weer vertrekken en werd uitgehuurd aan het Marokkaanse Wydad Casablanca, dat over een aankoopoptie van 850.000 euro beschikt. In Marokko doet hij het momenteel niet zo goed.

De Kameroener mocht nog maar zes keer meespelen met zijn nieuwe club en was nog niet beslissend. Het is inmiddels zelfs zo ver gekomen dat hij al enkele matchen geweerd werd uit de selectie. Ze lijken de aankoopoptie dus niet te lichten, waardoor KVK een nieuwe oplossing voor het woelwater zal moeten zoeken.

Woensdag liet Lamkel Zé plots van zichzelf horen bij La Dernière Heure: “Ik keer binnen enkele dagen terug naar België, ik wil niet in Marokko blijven want ik speel toch niet. Zodra ik mij contract officieel heb afgehandeld met de voorzitter, zal ik vertrekken!” De kans dat KV Kortrijk hem nog een kans wil geven, lijkt onbestaande. Wordt vervolgd…

Poll: Zal Lamkel Zé ooit nog een match spelen in de Jupiler Pro League?

TAGS  I  KV Kortrijk  I  Antwerp  I  Wydad Casablanca

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024