‘Einde verhaal voor déze twee Club Brugge-spelers na ingreep van Rik De Mil’

‘Einde verhaal voor déze twee Club Brugge-spelers na ingreep van Rik De Mil’
Dinsdag 04 april 2023 - 15:00   I   door Redactie

Bij blauw-zwart hebben ze dit seizoen nog één doel: zich plaatsen voor play-off 1. Mocht dat niet lukken, dan zou dat volgens heel wat voetballiefhebbers een schande zijn.

Hun lot hebben ze weliswaar niet in eigen handen. Ze kunnen zich enkel nog plaatsen als AA Gent minstens drie punten laat liggen in de laatste drie speeldagen. Door het programma van de Buffalo’s lijkt dat enkel dit weekend nog te kunnen gebeuren, tegen Union.

Voor Club is de opdracht duidelijk, ze moeten blijven winnen. Trainer Rik De Mil voerde na het ontslag van Scott Parker enkele veranderingen door in de basiself. Zo kreeg Jorne Spileers bijvoorbeeld een plek in de achterhoede, net als Clinton Mata.

Daarnaast kan hij ook nog een beroep doen op Abakar Sylla — die best vaak geschorst is — en de onverslijtbare Brandon Mechele. Twee spelers die amper nog aan de bak lijken te komen onder De Mil, zijn Denis Odoi en Dedryck Boyata. Dat zien ze ook bij Het Laatste Nieuws.

Dupe

Boyata en Odoi zijn dus de dupe van de ingrepen van De Mil. Voor Boyata lijkt het écht over and out. De (ex-?)Duivel is momenteel geblesseerd maar ook indien hij fit is lijkt hij niet veel speeltijd te krijgen. Odoi zijn rol blijft dan weer beperkt tot die van depanneur bij blessures en schorsingen.

Poll: Heeft Boyata zijn laatste match in het shirt van blauw-zwart al gespeeld?

TAGS  I  Club Brugge

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024