Hein Vanhaezebrouck onthult wie volgens hem de sterkste ploeg in de JPL is

Hein Vanhaezebrouck onthult wie volgens hem de sterkste ploeg in de JPL is
Dinsdag 04 april 2023 - 13:00   I   door Redactie

Bij AA Gent staan ze voor de weken van de waarheid. Volgende week spelen ze tegen West Ham de heenwedstrijd van de kwartfinale in de Conference League. Dit weekend spelen ze misschien wel nóg een belangrijkere match.

De Buffalo’s nemen het in de Jupiler Pro League namelijk op tegen Union. Als ze die wedstrijd kunnen winnen, dan lijken ze bijna zeker van het laatste ticket voor de Champions’ play-off. Het belooft weliswaar geen makkelijke opdracht te worden voor AA Gent, dat weet ook Hein Vanhaezebrouck.

De trainer blikte al vooruit naar de wedstrijd van zaterdag: “Het wordt een grote uitdaging. Het wordt een match op Europees topniveau, als je ziet hoe zij in de Europa League meedraaien. We zullen het beste van onszelf moeten laten zien om iets te halen!” Daar stopt de lofzang weliswaar niet.

Vanhaezebrouck vindt Union namelijk de sterkste tegenstander in België: “We waren dit seizoen telkens kansloos tegen Union. Ik blijf erbij dat zij de meest energieke ploeg en moeilijkste tegenstander zijn!” Frank Raes pakte maandag trouwens nog uit met een complottheorie over de match van zaterdag.

Poll: Wie is volgens jou momenteel de sterkste ploeg in de JPL?

TAGS  I  AA Gent  I  Union  I  Club Brugge

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024