Analist Gert Verheyen is zéér diep onder indruk van déze Belgische topclub

Analist Gert Verheyen is zéér diep onder indruk van déze Belgische topclub
Dinsdag 04 april 2023 - 09:00   I   door Redactie

In de Jupiler Pro League zijn er nog heel wat clubs die meestrijden voor de play-off-plaatsen. Naast KRC Genk, Union en Antwerp is er nog één ploeg die zich kan plaatsten voor play-off 1.

De twee ploegen die nog in aanmerking komen voor dat laatste Champions’ play-off ticket, zijn AA Gent en Club Brugge. De Buffalo’s verkeren momenteel in bloedvorm, en dat is ook het panel van Extra Time niet ontgaan. Ze vinden AA Gent momenteel één van de sterkste teams uit de competitie.

“Ik vond ze ronduit geweldig tegen Seraing. Je moet het maar gaan doen op zo’n veld! Het was fantastisch om naar te kijken”, opent Arnar Vidarsson. “Vanhaezebrouck heeft lang lopen klagen dat hij geen bank meer had en nu is het omgekeerd! Wat een luxe!”, klonk het dan weer bij Gert Verheyen.

Er staan nog drie speeldagen op het programma en AA Gent telt een voorsprong van twee punten op Club Brugge. Iedereen lijkt het eens te zijn: als AA Gent dit weekend niét verliest tegen Union, dan zullen ze de vierde plaats niet meer kwijtspelen. Waar ook iedereen eens over lijkt te zijn, is dat dat een schande zou zijn voor Club.

Poll: Is AA Gent momenteel de best voetballende ploeg in België?

TAGS  I  AA Gent  I  Club Brugge

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024