’Buitenkans voor blauw-zwart: Toptrainer houdt deur voor Club op een kier’

’Buitenkans voor blauw-zwart: Toptrainer houdt deur voor Club op een kier’
Maandag 03 april 2023 - 21:00   I   door Redactie

Bij de Rode Duivels werd Domenico Tedesco in december aangeduid als opvolger van Roberto Martinez. De nieuwe bondscoach stond ook op het lijstje van Club om Carl Hoefkens op de volgen.

De huidige bondscoach bedankte Verhaeghe en Mannaert voor het aanbod en Scott Parker werd aangeduid als de vervanger voor Hoefkens. De Engelsman werd inmiddels ook aan de deur gezet, Rik De Mil nam het stokje over en mag zich tot het einde ven het seizoen hoofdtrainer van Club noemen. 

Het bestuur maakt momenteel werk van de zoektoch naar een opvolger voor ad-interim trainer De Mil. Onder meer Dino Toppmöller en Andrea Pirlo werden al genoemd als potentiële nieuwe hoofdcoaches voor blauw-zwart. Ook Alfred Schreuder zou mogelijk nog een optie zijn voor de landskampioen. 

Naast Parker was ook de trainer die als ‘plan B’ werd gezien bij de Duivels een optie om Hoefkens op te volgen: Peter Bosz. Bij de Telegraaf weten ze dat Bosz onlangs een aabod van Twente naast zich heeft neergelegd omdat hij een betere aanbieding hoopt te ontvangen. Hij zou “er in het buitenland goed opstaan”, wie weet wel bij blauw-zwart. 

Poll: Wie zou jij volgend seizoen het liefste aan het roer zien staan bij Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Rode Duivels

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024