AA Gent en Club kijken op: Raes pakt plots uit met mogelijke complottheorie

AA Gent en Club kijken op: Raes pakt plots uit met mogelijke complottheorie
Maandag 03 april 2023 - 20:00   I   door Redactie

In de Jupiler Pro League is de strijd om de vierde plaats spannender dan ooit tevoren. Met nog drie speeldagen op het programma lijkt AA Gent de beste papieren te hebben. Club Brugge volgt op twee punten.

In Sjotcast — de voetbalpodcast van Het Nieuwsblad — waren Frank Raes en Franky Van der Elst te gast. Beiden denken dat AA Gent — en niet Club Brugge — play-off 1 zal halen: “AA Gent-Union wordt heel belangrijk. Als de Buffalo's daar niet verliezen… Dan is het binnen!”, aldus Van der Elst.

Raes dient hem met een zéér opvallende vraag van antwoord: “Wie heeft Union er eigenlijk het liefste bij? AA Gent of Club Brugge?” Raes doelt daarmee op het feit dat als Union met opzet niet wint tegen AA Gent, ze Club Brugge bijna met zekerheid niet tegen zullen komen in play-off 1.

“Daar mag je niet aan denken hé, Frank!”, aldus Van der Elst. “Union gaat geen punten laten liggen om te beslissen wie hun tegenstander wordt in de Champions’ play-off!” Union kon sinds de terugkeer in eerste klasse nog niet winnen van Club, tegen AA Gent wonnen ze al drie keer en speelden ze één keer gelijk…

Poll: Als jij Union was, zou je dan expres niét winnen tegen AA Gent?

TAGS  I  AA Gent  I  Club Brugge  I  Union

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024