Noa Lang verrast met verklaring over omstreden viering na goal: “Eerlijk…?”

Noa Lang verrast met verklaring over omstreden viering na goal: “Eerlijk…?”
Maandag 03 april 2023 - 17:30   I   door Redactie

Noa Lang is één van de meest opvallende figuren in de Belgische voetbalwereld. Er zijn er die van hem houden en er zijn er die hem haten, maar zijn voetbaltalent staat buiten kijf.

Achter de Kazerne was hij dit weekend goed voor twee doelpunten. De uitblinker werd nog voor hij de netten deed trillen, minutenlang geconfronteerd met liederen van de KV Mechelen-fans: “Hij is te zwak voor Amsterdam, hij is te zwak voor Amsterdam!”

Bij Het Nieuwsblad reageerde de Nederlander: “Ik heb nog steeds moeite met dat Vlaams van jullie, maar ik heb grotendeels begrepen wat ze zongen. Eerlijk? Ik vind het echt wel leuk als fans over me zingen of me uitfluiten. Dat klinkt misschien raar… ”

“Maar daarvoor ben ik voetballer geworden! Hert motiveert me alleen maar”, verklaart de blauw-zwarte smaakmaker. Het lijkt logisch dat het vingertje dat hij op zijn mond legde tijdens zijn viering, een antwoord was op de spreekkoren van de KVM-fans.

Trademark

Lang ontkent bij de krant dat zijn viering een reactie is op de liederen van de tegenstander: “Dat is gewoon mijn trademark. Dat doe ik altijd als ik scoor. Ik bedoelde er niks speciaals mee of zo… Zelfs als ik kinder op straat zie, maken ze dat gebaar naar me!”

Poll: Ben jij een fan van Noa Lang?

TAGS  I  Club Brugge  I  KV Mechelen

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024