‘Club-fans schrikken op: Belgische voetbalfans perplex na shockerend nieuws'

‘Club-fans schrikken op: Belgische voetbalfans perplex na shockerend nieuws'
Maandag 03 april 2023 - 12:00   I   door Redactie

In de Jupiler Pro League is de laatste rechte lijn in de reguliere competitie ingezet. Onder meer de strijd om de Champions’ play-off is nog bijzonder spannend.

Afgelopen weekend wisten de twee grootste kanshebbers op het laatste play-off 1-ticket — AA Gent en Club Brugge — beiden te winnen. Blauw-zwart moet hopen dat de Buffalo's nog een misstap begaan. Daarnaast moeten ze zelf natuurlijk blijven winnen.

Afgelopen weekend lukte dat alvast achter de Kazerne. De eerste goal kwam er na een discutabele strafschop. Lavalée raakte al glijdend de bal met arm, maar aangezien het om zijn steunarm ging, was het volgens velen géén penalty.

Bij Het Belang van Limburg fileerde ex-scheidsrechter Gumienny de situatie: “Het is een moeilijke fase, want hij krijgt die bal tegen zijn steunarm. Ook lijkt hij hem eerst nog met zijn borst te raken. Of dit dan een terechte strafschop was… ?”

Shock

Het antwoord van Gumienny op zijn eigen vraag verbaast: “Niemand begrijpt nog of dit een terechte strafschop was of niet. Volgens mij weten zelfs de refs niet meer wanneer ze voor hands moeten fluiten. De instructies zijn ook voor hen niet duidelijk!”

Poll: Vond jij dit een strafschop?

TAGS  I  Club Brugge  I  KV Mechelen

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024