'Door deze coach met aanzien te nemen zou Club België op zijn kop zetten'

'Door deze coach met aanzien te nemen zou Club België op zijn kop zetten'
Donderdag 09 maart 2023 - 09:00   I   door Redactie

Er ligt bij Club Brugge dezer dagen nog maar één iets op tafel: een vervanger vinden voor Scott Parker. Maar dat blijkt niet zo simpel.

En dat heeft natuurlijk alles te maken met de timing zo midden in het seizoen. Heel veel trainers met het juiste profiel liggen vast bij een club en anderen zouden - zoals Scott Parker - te veel tijd nodig hebben om zich in te werken.

Bij Club Brugge, maar ook in de Belgische competitie. Daarom dat met Alfred Schreuder onderhandeld wordt. Maar volgens Het Nieuwsblad is er nog een coach die hoger op het verlanglijstje stond. Maar die niet zal komen.

Letterlijk schrijft de krant: "Een trainer proberen weg te halen die ergens onder contract ligt - Ronny Deila (47) van Standard bijvoorbeeld geniet aanzien in Jan Breydel - is momenteel dan weer niet wenselijk of opportuun."

Gevoelig

Dat zal wel niet, want zondag staat er... Club Brugge-Standard op het programma. Los daarvan zou het weghalen van een coach bij een concurrerende topclub de Jupiler Pro League op zijn kop zetten.

Maar wat niet is, kan natuurlijk nog komen. Een eventuele overstap van Deila ná komende zondag zou natuurlijk al een stukje minder gevoelig liggen. Afwachten welke richting het uitgaat de komende dagen.

Poll: Zou jij Deila een goede trainer vinden voor Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Standard

zondag 12 mei 2024

zaterdag 11 mei 2024

vrijdag 10 mei 2024