Degryse verrast over terugkeer Preud’homme bij Club: “Hij zal toehappen!”

Degryse verrast over terugkeer Preud’homme bij Club: “Hij zal toehappen!”
Woensdag 08 maart 2023 - 15:00   I   door Redactie

Scott Parker is officieel nog steeds de trainer van Club Brugge. In verschillende media werd gisterenavond al aangekondigd dat Alfred Schreuder zou klaarstaan om hem op te volgen.

Maar de gesprekken tussen het bestuur en de Nederlander lopen naar verluidt moeilijker dan verwacht. Intussen worden er nog heel wat namen opgeworpen als kandidaten om Club te komen verlossen.

Eén van hen is Michel Preud’homme. Bij VTM Nieuws liet Marc Degryse zich uit over een mogelijke terugkeer van de trainer die sinds zijn vertrek bij Standard met pensioen leek.

“Als ze het hem drie, vier, vijf keer vragen, dán zal hij toch toehappen!”, voorspelt de analist. “Het is een noodsituatie en met zijn gevoel bij Club Brugge zou hij dat waarschijnlijk wel doen.”

Volgend seizoen

“Hij zou eventueel ook Rik De Mil of/en Nicky Hayen tijdelijk kunnen helpen”, gaat Degryse verder. Preud’homme zou een oplossing op korte termijn zijn. De vraag luidt momenteel: welke weg wil het bestuur inslaan?

Ze kunnen iemand zoeken die het seizoen wil uitdoen en dan weer vertrekt. Het zou weliswaar ook kunnen dat ze meteen een trainer kiezen die ze ook volgend seizoen willen aanhouden. Wie weet gaan ze zelfs nog even door met Parker. Wordt vervolgd…

Poll: Wat moet Club doen?

TAGS  I  Club Brugge

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024