‘Belangrijke update over Schreuder: Club bewandelt nu déze andere pistes’

‘Belangrijke update over Schreuder: Club bewandelt nu déze andere pistes’
Woensdag 08 maart 2023 - 12:00   I   door Redactie

Scott Parker zal woensdag aan de kant geschoven worden door Club Brugge, dat lijkt inmiddels vast te staan. Er zouden al onderhandelingen aan de gang zijn met Alfred Schreuder.

Het Laatste Nieuws meldt dat Schreuder niet wil tekenen voor hetzelfde contract als vorig seizoen. Toen kreeg hij een er één voor onbepaalde duur, maar nu wil de Nederlander dus een langdurig contract.

“Blauw-zwart wil liever geen nieuw contract aanbieden tot pakweg 2025, zoals het bij Scott Parker deed. Het maakt dat de gesprekken met Schreuder moeizaam verlopen”, klinkt het bij de krant.

Intussen zou Club de piste bewandelen om de oplossing intern te zoeken: “Met De Mil beschikt het over iemand die het huis goed kent, en met Hayen (coach van Club NXT en ex-Beveren) over een trainer met ervaring in de JPL.”

Preud’homme

Woensdag viel ook de naam van Michel Preud'homme. “Het zou dan de bedoeling zijn dat De Mil of Hayen wordt bijgestaan door mensen met de nodige knowhow en ervaring”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

“Zoals een Michel Preud'homme, bijvoorbeeld. Maar de vraag is of hij daar voor openstaat. Preud'homme vertoeft tegenwoordig vaak in Tenerife, waar hij van het leven ná het voetbal geniet”, concludeert de krant.

Poll: Wie zou jij zondag het liefst aan het roer zien staan bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Club NXT

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024