‘Opschudding na de match: Vanhaezebrouck stomverbaasd door Riemer’

‘Opschudding na de match: Vanhaezebrouck stomverbaasd door Riemer’
Maandag 06 maart 2023 - 20:30   I   door Redactie

Anderlecht verloor zondag met het kleinste verschil van AA Gent. De Buffalo’s wisten dankzij een doelpunt van Orban de drie punten thuis te houden.

Na de match vertelde Anderlecht-trainer Riemer aan de pers het een 'shit-game’ was. Hij vond dat beide ploegen slecht speelden en verkondigde dat het op basis van de statistieken eigenlijk een gelijkspel had moeten zijn.

“Hein was duidelijk niet akkoord”, onthullen ze bij Sjotcast, de podcast van Het Nieuwsblad. “Hij zat wat met zijn ogen te draaien. Maar vooral: achteraf wordt er normaal een hand geschud door de twee trainers.”

“Maar Riemer stapte gewoon weg. Daar was Hein — terecht — verbouwereerd over. De uitleg was achteraf dat de bus al lang op Riemer stond te wachten, het was naar verluidt dus meer een vergetelheid en geen slechte bedoeling."

Cercle

Maar bij Hein Vanhaezebrouck schoot de actie van Brian Riemer toch in het verkeerde keelgat: “Hij riep Riemer iets na in de aard van ‘Ook succes! We zullen zien wat het volgende week geeft tegen Cercle!’“

Poll: Snap jij dat Vanhaezebrouck op deze manier reageert?

TAGS  I  Anderlecht  I  AA Gent

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024