Woedende Hein Vanhaezebrouck gaat door het lint na Club Brugge-AA Gent

Woedende Hein Vanhaezebrouck gaat door het lint na Club Brugge-AA Gent
Zondag 26 februari 2023 - 16:30   I   door Redactie

Dat Hein Vanhaezebrouck een uitgesproken mening heeft is algemeen geweten, maar na Club Brugge-AA Gent kon hij zich niet meer houden.

En dat had alles te maken met het incident tussen Tajon Buchanan en zijn speler Gift Orban. De blauw-zwarte flankaanvaller gaf de Nigeriaan immers een duidelijke elleboogstoot, maar die bleef onbestraft.

De beelden waren nochtans duidelijk en je zag een aan de lip bloedende Orban zijn beklag doen bij scheidsrechter Lambrechts. Maar toch greep de VAR niet in. Onbegrijpelijk voor iedereen en dus al zeker voor Hein Vanhaezebrouck.

"Dit is onverklaarbaar en absoluut onaanvaardbaar. Als er één journalist is die dit geen rode kaart vindt, mag die meteen stoppen met z'n job. Dit is een zuivere elleboog in het gezicht", ging HVH op de persconferentie achteraf door het lint.

Schande

Waarna hij de videorefs afmaakte. "Waarom is de VAR in het leven geroepen? Om toch fases te herstellen die de scheidsrechter niet ziet? Want dat kan ik nog begrijpen. Maar dit is voor mij het failliet van de VAR. Echt waar. Een pure schande."

Poll: Vind je dat Vanhaezebrouck gelijk heeft?

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024