Énorme mokerslag voor KRC Genk die felle titelstrijd zomaar kan beïnvloeden

Énorme mokerslag voor KRC Genk die felle titelstrijd zomaar kan beïnvloeden
Zaterdag 25 februari 2023 - 19:05   I   door Redactie

KRC Genk speelt momenteel tegen KV Oostende in de Cegeka Arena. Op slag van rust staan de Limburgers op voorsprong: 2-0.

Deze winter trok topschutter en ex-Gouden Schoen Paul Onuachu de deur bij KRC Genk achter zich dicht. Hij trok naar Southampton, waardoor de Limburgers in extremis een vervanger voor hem moesten zoeken.

Ze kwamen uit bij een landgenoot van Onuachu: Tolu Arokodare. Anderlecht leek hem in eerste instantie binnen te rijven, maar de Limburgers wisten de transfer op de deadline day nog te ‘kapen’.

De 22-jarige Nigeriaan wist in drie wedstrijden bij KRC Genk al te scoren én een assist af te leveren. Dat zal hem tegen KVO niet lukken, want hij moest al na tien minuten het veld verlaten. Hij greep meteen naar zijn hamstring.

Titel

Het zag er echt niet goed uit voor Arokodare, die al strompelend de kleedkamer introk. Mocht hij lange tijd out zijn, dan is dat natuurlijk een mokerslag voor KRC Genk met het oog op play-off 1 en de titelstrijd. Ze hebben enkel Samatta en de 19-jarige Kelvin nog achter de hand als echte spitsen.

Poll: Zal KRC Genk kampioen worden?

TAGS  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  Anderlecht

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024